Menu

Lyckad träningsresa!

Team Brottarfys var iväg på deras första träningsresa nu i april. Destinationen denna gång blev Spanien å Almunecar som ligger ca 1 tim bilfärd från Malagas flygplats. Vi blev varmt välkomnade av Thomas som var våran guide/transfer samt alltiallo under den här veckan.

Det blev en fantastisk vecka med många (12 st) hårda/roliga pass. Vi hade bra uppstyrt med träningsanläggningen där vi nyttjade  löparbanorna, gymmet samt judohallen. Sen blev det så klart några pass på stranden å i tuffa backar i anknytning till vårt hotell.

Jag är stolt över att ha genomfört den här (första) träningsresan med Team brottarfys. Medlemmar som var med på resan har varit nöjda med upplägget samt redan bokat upp sig till nästa resa.

Tack till
Erik samt Maria på Resia i upplands väsby för ett bra jobb å en lyckad resa, och ser fram emot att boka in nästa resa med er.
Intersport i Uppsala/Boländerna för all hjälp inför resan med träningskläder.
Martin & Fairing som alltid hjälper till med kosttillskott av världsklass.
Johnny på Märsta Glasmästeri AB för din ekonomiska hjälp.

Team Brottarfys kommer åka på träningsresa i slutet av april-18 igen, Och det kan ev bli en träningsresa redan i slutet av oktober-17. För mer info kontakta tobbek82@hotmail.com

/Coach

2017-05-11 6:54

Email

tobbek82@hotmail.com

Telefon

070-422 72 23

Besök oss

Skråpgränd 4

112 32 Sollentuna