Menu

Svensk mästare

Tobias Kantola

1 st VM guld, 5 st SM Guld, samt ett 20 tal andra mästerskapsmedaljer. Tilldelad pris som Stockholms bästa brottare 2009 (LennartÖbergs pris).

Tobias har varit med och plockat fram 20-30 talet duktiga brottare samtidigt som han själv har satsat på sin egna karriär. Det har blivit ca 30-40 st SM medaljer, i alla kategorier Ungdom, Junior och Senior, Samt i båda brottningsstilarna Grekisk Romersk och Fristil. Just nu har jag hand om ett projekt i Väsby BK som huvudtränare där vi jobbar på både topp och bredd

Team Brottarfys

Vad är Brottarfys?

Brottarfys är en tuff, funktionell, allsidig och rolig träningsform, där du tränar kroppskontroll, balans, kondition, koordination, styrka, uthållighet, smidighet, snabbhet, explosivitet mm. Jag har själv varit i yttersta sverigeeliten i brottning och har under min karriär hunnit prova på många olika typer av träningsformer från världens alla hörn.

Nu har jag samlat ihop alla de övningar och träningsmetoder som varit bäst och tillsammans med brottningens akrobatik och pargympa har jag skapat det bästa och mest funktionella träningssättet – Brottarfys.

Varför ska du träna Brottarfys?

Brottarfys passar alla oavsett om man är nybörjare eller elitidrottare, gammal eller ung, kvinna eller man. För mig är det viktigt att alla mina medlemmar får ut det bästa av sin träning. Varje pass är unikt, jag planerar och lägger upp träningen efter medlemmarnas behov och förmåga. Jag lägger fokus på varje medlem i gruppen och anpassar träningen efter individerna, varje medlem ska känna att de får ut sitt bästa av varje pass.

Oavsett om du är nöjd och tror att du har hittat den bästa träningsformen redan innan du har provat Brottarfys lovar jag att det finns en som är ännu bättre. Brottarfys är den absolut bästa och roligaste träningsformen som ger dig bäst resultat och bäst möjlighet att nå dina mål!

Vi ses!

Email

tobbek82@hotmail.com

Telefon

070-422 72 23

Besök oss

Skråpgränd 4

112 32 Sollentuna