Menu

Säsongen drar igång igen!

Hejsan alla brottarfysare!

Nu den 8:e aug (Måndag) drar gruppträningarna igång som vanligt igen. Gå gärna in på länken Priser & Schema för att se hur veckoplaneringen ser ut. Ni kan också hitta informationen på Facebook sidan. Det kommer bli en fantastisk höst/vinter tillsammans med er medlemmar. Vi fortsätter att hålla i brottarfysens allsidiga träning, och fortsätter också jobba lika hårt med medlemmarna i grupperna så att ALLA får ut sitt max av varje pass. Det är viktigt för Team brottarfys att alla medlemmar känner sig speciella och att man lämnar varje pass med känslan av att det var den bästa träningen.

Säsongen hinner knappt starta innan det är dags för Midnattsloppet (den 13:e aug). Team brottarfys är stolta över att kunna ha hela 16 st medlemmar med i år. Mer info gällande Midnattsloppet kommer upp på hemsidan i början av vecka 32.

Team brottarfys samarbetar fortfarande med Ingrid Brennan (Sjukgymnast) & Janne Anderssson (Kiropraktor) från Friskvårdscoacherna i Infra city. Team Brottarfys har även startat ett samarbete med kosttillskottsleverantören Fairing. Kontakta Tobias (tobbek82@hotmail.com) för mer info.

Nu kör vi vänner!

Mvh/ en laddad Coach

2016-08-06 10:30

Email

tobbek82@hotmail.com

Telefon

070-422 72 23

Besök oss

Skråpgränd 4

112 32 Sollentuna